VM-byn

Här hittar du all information om VM-byn.

ICA Kvantum (Supermarket), Brogatan 4, 0521-26 06 10
Gågatan (City stroll), Edsgatan
Informationscenter, Folkets hus, Kungsgatan 15
Strand hotel, Hamngatan 7, 0521-138 50
Hemköp (Grocery store), Sundsgatan 19b
Resecentrum (Public transportation), Järnvägsbacken 1
Willys (Supermarket), Regementsgatan
Arena hotel, Edsvägen 14, 0521-26 59 50
FANZONE Idrottshuset, Brättevägen 7
ARENA Vänersborg (The Arena), Brättevägen 15
Arena torget (The Arena Square), Brättevägen 15
Quality Hotel, Nabbensbergsvägen, 0521-57 57 20

VM-byn

VM-byn är ett samlingsbegrepp för den geografiska platsen där ”VM-festen” kommer att äga rum. VM-byn är uppbyggd i direkt anslutning till Arenan och består i huvudsak av Arena Vänersborg, Arenatorget och Idrottshuset.

Arena Vänersborg

I Arena Vänersborg spelas matcherna och där kan sponsorer träffas, mingla och äta i restaurang Arnes och i våra loger. Publiken kan välja att besöka barer, kiosker etc.

Arenatorget

På Arenatorget, beläget alldeles utanför entréerna till Arena Vänersborg, skapar vi en utomhusyta för våra official suppliers där de kan möta den tillströmmande publiken, exponera produktplaceringar etc.

Idrottshuset/Fanzone

Idrottshuset/Fanzone är riggat som en festlig och funktionell miljö att ladda upp i. Här kan man mingla, nätverka och konferera. Vänersborgs kommun håller sitt offentliga födelsedagskalas. Direkt efter invigningsmatchen öppnas dörrarna för Svenska Hits med Jessica Andersson, Johanna Beijbom och Jonas Torrestad. Under veckan kommer det bl a att bjudas på VM-konsert med Musikskolan och Bandycafé för den nostaligiske .
Inför semifinalerna och finalmatchen är Idrottshusets Fanzone öppen för den som vill ha mat och dryck och komma i perfekt bandystämning.